Verbouwing

21-9-2022: De verhuizing!

Over een paar dagen is het zover. Dan verhuizen we met een groot deel van onze apparatuur tijdelijk naar “mondzorg Hillegom” in Dienstencentrum Elsbroek.

Hier zullen wij de komende maanden patiënten behandelen terwijl onze aannemer op de Abellalaan 80A aan de slag gaat.

“wat gaat er allemaal veranderen aan de oude praktijk?” is een vraag die we regelmatig krijgen. Ons pand is ten eerste toe aan een grondige renovatie. Het dak is aan vervanging toe en ook de isolatie is niet meer van deze tijd. De looproutes zijn niet meer optimaal.

Daarnaast hebben we al jaren last van ruimtegebrek. Twee behandelkamers zijn erg klein en bieden te weinig privacy, we missen opbergruimte en ook voor personeel is er geen aparte kantine en kleedruimte.

Daarom zal de praktijk een verdieping erbij krijgen en aan de achterzijde uitgebouwd worden. Ook is er veel aandacht om de praktijk energiezuinig te maken. We gaan van het gas af en hopen zo veel mogelijk onze eigen energie op te wekken door middel van zonnepanelen.

We willen de wachtkamer een warme, gezellige sfeer geven met meer ruimte en daglicht en van de behandelkamers een rustgevende omgeving maken waar meer privacy is.

Wij hopen in februari iedereen weer te verwelkomen in tandartsenpraktijk Elsbroek 2.0 tot deze tijd zijn wij erg blij om bij mondzorg Hillegom aan de slag te kunnen en zo iedereen te kunnen helpen.

Wij hebben wel minder stoelcapaciteit dan we gewend zijn. Wij zullen in de avonden en op zaterdagen werken om dit zo veel mogelijk op te vangen.