Angela Zonneveld-Stoel

Tandarts - Praktijkeigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Angela is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA) te Amsterdam met als specialisatie keuzeonderwijs restauratieve en cosmetische tandheelkunde. In eerste instantie is ze als waarnemer bij meerdere praktijken in Amsterdam gaan werken om te kijken wat voor praktijk echt bij haar past.

In 2011 begon ze als waarnemer bij tandartsenpraktijk Elsbroek en voelde zich hier meteen helemaal thuis. Een praktijk waar patienten vaak al hun hele leven en in meerdere generaties komen. En een trouw en ervaren team waarin iedereen wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de praktijk.

Toen de huidige eigenaresse, Marijke Frederikse, vroeg om samen een 5 jarig maatschap te starten was haar antwoord dan ook een volmondig “JA”

Zo kon Marijke gedurende 5 jaar haar activiteiten binnen de praktijk afbouwen en Angela wennen aan het runnen van een praktijk.

Inmiddels geniet Marijke sinds 2021 van haar pensioen en zet Angela de praktijk sindsdien voort samen met een enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten.

 

“Als tandarts vind ik het belangrijk om veel aandacht voor het welzijn van mijn patiënten te hebben en verder te kijken dan alleen maar de mond. Deze persoonlijke benadering is vooral voor angstpatiënten en kinderen erg fijn. Ik zie het altijd als een uitdaging om naast een technisch mooi resultaat ook de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen door zo veel mogelijk uit te leggen wat ik doe, de patiënt een hand op te laten steken als ik moet stoppen en bij mensen die het heel spannend vinden of bij kinderen letterlijk af te spreken hoe veel tellen ik ga boren. Op deze manier krijgen patiënten weer de regie in handen en verloopt de behandeling vaak verassend prettig”

 

Daarnaast verdoofd Angela ook met de “Quicksleeper”. Bij deze manier van verdoven zijn mensen veel lokaler verdoofd en voelen ze vaak niet eens dat er een injectie wordt gegeven!

 

In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen  met haar gezin. Ze heeft 2 zoons (8 en 3), een dochter (1) en twee katten. Daarnaast is ze graag creatief bezig zoals tekenen schilderen, interieur design en tuinieren.

Terug naar overzicht