Tina Griekspoor

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Sinds 1998 komt Tina al over de vloer in de praktijk. Hier is zij altijd behandeld door voormalig praktijkeigenaresse Marijke Frederikse. In juli 2020 studeerde ze af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Tijdens het afstudeerjaar van Tina in 2020 werd ze benaderd om bij Tandartsenpraktijk Elsbroek te komen werken aangezien Marijke met pensioen zou gaan aan het einde van datzelfde jaar. Dit kwam voor beiden perfect uit, dus zo geschiedde. Na een overloopperiode van een half jaar waarin Tina haar werk in de praktijk kon opbouwen, kon Marijke dit juist afbouwen.

Bij Tandartsenpraktijk Elsbroek ziet ze veel bekende gezichten omdat ze zelf een geboren en getogen Hillegomse is. Naast dat ze dit erg leuk vindt, vindt ze dit ook vooral heel gezellig!

‘’Nu ik een aantal jaar meedraai bij Tandartsenpraktijk Elsbroek vind ik het vooral erg fijn dat ik de patiënten inmiddels ken. Daardoor merk ik dat de patient-behandelaarrelatie minder afstandelijk is geworden en dat de patiënten meer vertrouwen hebben in het verloop van de behandeling. Toch blijf ik het belangrijk vinden dat patiënten juist aan geven wat ze níet fijn vinden en waar ze tegenop zien. Zo kan ik hier tijdens de behandeling rekening mee houden en de hele afspraak zo aangenaam mogelijk laten verlopen.”

Inmiddels is Tina eraan toe om zich wat meer te verdiepen in wat ze het allerleukste vindt; ernstige gebitsslijtage en restauratieve tandheelkunde. Hiervoor gaat ze de komende jaren diverse cursussen volgen om zich in deze tandheelkundige vakgebieden te specialiseren.

Terug naar overzicht