Vacature Tandartsassistente/Balieassistente 16-24 uur

Startdatum:
1 februari 2024
Type samenwerking:
Vast in dienst, Tijdelijk in dienst
Type contract:
In overleg
Waar wij naar op zoek zijn

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die goed met haar collega’s kan samenwerken en dezelfde waarden deelt.  Als jij jezelf ziet als een toegewijde professional met een passie voor tandheelkunde en graag patiënten gastvrij wil ontvangen aan de balie, dan verwelkomen we graag jouw sollicitatie.

Functie eisen
  • Enthousiaste tandartsassistente die zowel aan de stoel bij alle tandartsen kan assisteren, maar ook graag aan de balie zit en eventueel (mits bevoegd en bekwaam) preventietaken kan uitvoeren
  • MBO diploma tandartsassistent
  • Woonachtig in de regio
  • Goede beheersing van de Nederlandse Taal
  • Kunnen communiceren in het Engels
  • Zelfstandig, stressbestendig, goed in teamverband kunnen werken, klantvriendelijk, proactief en kwaliteitsgericht
  • Uren in overleg
Wat wij bieden

Bij Tandartsenpraktijk Elsbroek leggen we de nadruk op kwaliteit en zelfstandigheid. We zijn een moderne praktijk waarin we met ons professionele team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie/tandartsassistenten, baliemedewerkers en management streven naar uitmuntende tandheelkundige zorg. We hechten veel waarde aan een gezellige werksfeer en het teambelang.

 

Onze praktijk is gericht op preventie, waarbij we geloven dat het voorkomen van tandheelkundige problemen net zo belangrijk is als de behandeling ervan. Als nieuwe collega kun jij een belangrijke rol spelen in het bevorderen van preventieve maatregelen en het voorlichten van onze patiënten over goede mondgezondheidsgewoonten.

 

Wij zijn een echte dorpspraktijk met patiënten die al jaren komen. Wij vinden het daarom belangrijk dat patiënten door de balie vriendelijk verwelkomt worden en aan de telefoon prettig te woord worden gestaan.

Tijdens baliewerkzaamheden is het belangrijk om vriendelijk en correct ook via de mail vragen te beantwoorden en patiëntendossiers bij te werken.

Wij behandelen veel jonge kinderen en angstpatiënten en het is daarom fijn als er affiniteit met deze patiëntengroep is.

 

Bij Tandartspraktijk Elsbroek heerst er een warme en gezellige werksfeer waarin teamspirit en wederzijds respect centraal staan. We creëren een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om te groeien en te excelleren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld